Concurs Planuri de Afaceri
Rezultate Finale

În urma etapei de depunere și soluționare a contestațiilor, publicăm clasamentul centralizat final al Planurilor de afaceri selectate în vederea finanțării, lista de rezerve și lista planurilor de afaceri respinse.

Vezi Rezultatele Finale
Metodologie

Vă rugăm să studiați metodologia concursului de planuri de afaceri și anexele acesteia înainte de înscrierea în concurs. Acolo veți găsi mai multe instrumente care să vă asigure succesul!

Vezi Metodologia
Rezultate Preliminare

În urma finalizării etapei de evaluare a planurilor de afaceri, publicăm clasamentul centralizat al Planurilor de afaceri selectate în vederea finanțării, lista de rezerve și lista planurilor de afaceri respinse.

Vezi Rezultatele
Întrebări Frecvente

Încercăm să răspundem aici, în conformitate cu Metodologia de concurs, anexele publicate și Ghidul Finanțatorului POCU, celor mai frecvente întrebări legate de concursul de planuri de afaceri.

Vezi Răspunsurile
Anunț Important!

Calendarul de desfășurare a concursului de planuri de afaceri se modifică, urmând ca rezultatul evaluării planurilor de afaceri să fie anunțat mai repede.

Citește Aici
ATENȚIE!

Dosarul de concurs cu toate documentele aferente se va depune la sediul Asociației Culturale Amphion atât în format letric (pe hârtie), cât și în format scanat, pe suport electronic.
Dosarul îl puteți depune fie personal, fie prin poștă sau curierat la adresa: Asociația Culturală Amphion, loc. Târgu Mureș, strada Artei, nr. 7, ap. 3. Perioada de depunere a dosarului de concurs: 30 mai – 5 iunie, interval orar 10:00 – 20:00. Pentru alte detalii, consultați Metodologia de concurs.
Succes!

Concurs Planuri de Afaceri

Concursul de planuri de afaceri este organizat în cadrul proiectului „Student Start-up 1.0”, derulat de către parteneriatul format din Asociația Culturală Amphion, Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș și Universitatea de Arte din Târgu Mureș.

Finanțarea nerambursabilă aferentă înființării întreprinderilor este acordată în baza schemei de ajutor de minimis, iar valoarea maximă a finanțării unui plan de afaceri este de 100.000 de Euro.

Tweet
Pin
Share
Share