A-ți trăi viața așa cum îți dorești
„Antreprenoriatul îți dă șansa de a-ți trăi viața așa cum îți dorești”. Este afirmația uneia dintre cele mai importante antreprenoare din Târgu Mureș, Mirela Murar, co-fondatoarea brutăriilor Dona și proprietarea brandului „Pâinea Bunicii”

„Antreprenoriatul îți dă șansa de a-ți trăi viața așa cum îți dorești”. Este afirmația uneia dintre cele mai importante antreprenoare din Târgu Mureș, Mirela Murar, co-fondatoarea brutăriilor Dona și proprietarea brandului „Pâinea Bunicii”,  din conferința „Dă Start-ul primei tale afaceri”, ce a avut loc la Hotel Plaza Târgu Mureș în data de 17 martie 2022.

Evenimentul s-a adresat studenților interesați să demareze o afacere în perioada următoare, având posibilitatea de a primi un sprijin în această direcție chiar de la organizatorii evenimentului, Asociația Culturală Amphion și partenerii săi, Universitatea „Dimitrie Cantemir” Tg Mureș și Universitatea de Arte Tg Mureș.

Conferința a fost realizată în cadrul „Student Start-Up 1.0” , proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, în care cel puțin 13 studenți vor primi 100.000 de euro finanțare în urma unui concurs de planuri de afaceri.

La eveniment au mai fost prezenți și alți antreprenori locali importanți, Dan Mașca, CEO REEA, importantă companie de IT din Mureș, Andi Gherghe, fondator 3G Hub, un teatru independent și Ciprian Sabău, care a reprezentat întreprinderea socială „Dobby s House”, care au sfătuit publicul prezent să aibă curaj să-și lanseze afaceri și să țină cont de importanța alegerii partenerilor potriviți în business. Aceștia și-au împărtășit cu generozitate experiența și au dat sfaturi utile celor din public, răspunzând cu sinceritate întrebărilor din sală. Concluzia unanimă a serii a fost faptul că „Antreprenoriatul este oportunitatea prin care îți pui visele în realitate, îți dă șansa să faci ceea ce-ți place cu dăruire, dar și cu muncă și perseverență”.

Alături de cei 4 antreprenori au mai fost prezenți doamna Sorina Bălan, Director Departament strategii programe si proiecte, Universitatea „Dimitrie Cantemir” Târgu Mureș, doamna Oana Leahu, decanul Facultății de Arte din cadrul Universității de Arte din Târgu Mureș, doamna Cristina Toma, partener Loop Operations, compania care asigură partea de formare și consultanță antreprenorială din cadrul proiectului și domnul Mugur Gorea, vicepreședintele Asociației Culturale Amphion, lider de proiect. Aceștia au explicat pe larg care sunt etapele proiectului și cum se pot înscrie în program studenții doritori.

Tweet
Pin
Share
Share