4 miliarde dolari, valoarea unui start-up co-fondat de o româncă
O româncă a fondat, alături de 3 asociați, un startup de tehnologie, iar în urma celei mai recente investiții obținute, firma a ajuns la o valoare estimată de 4 miliarde de dolari.

După 7 ani de la înființare, firmă Branch co-fondată de românca Mădălina Seghete a ajuns în SUA la o valoare estimată de 4 miliarde de dolari,  în urma celei mai recente investiții obținute.

Compania dezvoltă soluții de marketing digital și a obținut investiții totale de aproape 670 de milioane de dolari, conform CrunchbaseNoua investiție obținută de compania Branch se ridică la 300 de milioane de dolari.

Branch este considerat „unicorn”, adică o companie nelistată pe bursă, care are o valoare de cel puțin 1 miliard de dolari, estimată în urma unei runde de investiții.  Printre clienții săi se numără compania media NBC, brandul de fashion sport Under Armour și platforma de închirieri de locuințe Airbnb.Mai multe despre acest subiect, pe Start-up Cafe (insert https://www.startupcafe.ro/idei-antreprenori/unicron-fondat-romanca-valoare-4-miliarde-dolari-sua.htm)

Tweet
Pin
Share
Share